Terima Kasih berada diblog ini! Jom follow! »

2 Julai 2012

Lama x update =)

Salam.. lamanya x update blog ni... hu3...busy berFB dari berBLOG sekarang ni... almaklumle FB lebih cepat berbanding blog... =) xtau la semenjak bile malas berblog... hu3... ade ke x org yg baca blog ku ini...ade?? xde?? xtau la kan... type aje... hiks...

Hurm... ape ek nk share hari ni? hurrrrmmm (menung jap!) Erm macam biase je kot. Hidup penuh dengan sibuk! Lappy pinky2 kat umah tu rasenye sebulan bukak berapa kali je... lgi2 bile dah ade tab android... lagi la x pegang si pinky tu... mudah kan! heret je tab dlm hanbeg...bebile rase nk online...on saje... satu jela yg payah...button kat tab tu kecik bebeno... tu yg maleh nk naip tu...nk berblog pakai tab? huaaaa kirim salam jela... type nye mau berjam2.. hu3...

hurm... ok meh citer pasal herbalife laaah! hari ni adalah hari ke 25 aku consume herbalife setelah agak lama aku x on... berat aku naik mencanak ok! xmau citer bape kg! tapi mau nangis nonggeng2... huaaaaaa.... tu yg terus decide on balik herbalife...huk2... korek2 kat huby la.. dia kan tabung saya! hahaaha! ish2...pencukur kan? hu3..  xdela...if sy x cukup duit...bru la goda2 huby mintak topupkan... ok..back to herbalife..! merapu je lebih!.. after 25 day saya on herbalife... saya da lost 5.7kg...sampai pagi ni lah... hurm... baru 5.7kg?? hurm... berganda2 lgi kena hilangkan...huaaaa tula..demuk lagi...kan dah payah... badan pun rase penat!
Set herbalife kesayangan saya! boleh SMS saya di 0122499059

Alhamdulillah pejam celik pejam celik dah dekat 2 thun aku sebagai pengedar herbalife... jadi..sesiapa yg nk rasa try2 herbalife tu boleh SMS me @ 012-2499059..sms saja ye... saya kdg2 xleh pickup hp... keje ma.. herbalife if partime job only! Before ni saya dah pernah lost 15kg dengan herbalife... itulah...lepas tu saya stop.. makan pulak x ingat...! mcD semingu 2-3 kali...amik kaw!! syg je 15kg tu buang gitu je...dah kena back to normal balik... huaaa... mudah2an la kali ni berjaya saya. Sambil tu, nk say thanks a lot to my best friesd Ms Lim... luv u... dia salah seorang org kuat yg berusaha utk tengok saya kurus selain hubby... sekarang sehari dalam seminggu... dia akan urut perut2 saya yg penuh dgn lemak2 ni... kebetulan ms lim tengah belajar cara urut di slimming centre... dia urut..mule2 ngekek2 gak...hahaha...saya x tahan dipegang ok! ms lim pun geleng2 kepala..tengok kawan dia bila diurut meroyan tibe2... =) syg u sangat dear! After urut, ms lim akan rebuskan herba2 utk saya bersauna... dia langsung x charges saya! kawan kan... saya x pernah jumpa kawan bangsa lain sebaik dia... kalau sesama muslim kita tu biasalah... ramai kwan2 baik saya... ada tasya.. ada ella... ada aton... ada lidia.. dorg pun baik2... tpi tula sy ckp... ni lah 1st time saya ada kawan baik non-muslim yg sgt2 baik... syg kawan2 saya...

Ok back to diet... hurm.. saya tau ada yg ckp...''i think ha..nurul tu x boleh kurus punya..!'' hu2...mase dengar ayat tu... rase nk melompat okey! ooooooo... we will see! utk diet kali ni saya x letak dalam tempoh 3 bulan mesti kurus! no no no! skrg saya letak... 6 bulan...biar lambat...asalkan saya x putus asa.. x jemu dan yg penting x stress masa on diet... sape kate diet best?? angkat tangan??? haaaaaaaaaaaa.... camtulah saya... saya xmau tertekan..xmau susah hati... xmau skip makan! jadi... saya decide letak tempoh panjang utk selim melim... (bermimpi jelah nk pakai kebaya raya tahun ni... x kurus lgi la time raya ni...huaaaa) hu3...

Ok... mari doakan sama2 ye saya dapat capai impian saya ye... x mintak ape2 pun...doakan saya saja dah cukup memadai... amin3... jom kite sama2 kurus dan sihat! salam... next time jumpe lagi ya... x tau bila? sebab saya bukan lgi hantu blog! kekeke.... tata