Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai, 2012

Lama x update =)

Imej
Salam.. lamanya x update blog ni... hu3...busy berFB dari berBLOG sekarang ni... almaklumle FB lebih cepat berbanding blog... =) xtau la semenjak bile malas berblog... hu3... ade ke x org yg baca blog ku ini...ade?? xde?? xtau la kan... type aje... hiks...

Hurm... ape ek nk share hari ni? hurrrrmmm (menung jap!) Erm macam biase je kot. Hidup penuh dengan sibuk! Lappy pinky2 kat umah tu rasenye sebulan bukak berapa kali je... lgi2 bile dah ade tab android... lagi la x pegang si pinky tu... mudah kan! heret je tab dlm hanbeg...bebile rase nk online...on saje... satu jela yg payah...button kat tab tu kecik bebeno... tu yg maleh nk naip tu...nk berblog pakai tab? huaaaa kirim salam jela... type nye mau berjam2.. hu3...

hurm... ok meh citer pasal herbalife laaah! hari ni adalah hari ke 25 aku consume herbalife setelah agak lama aku x on... berat aku naik mencanak ok! xmau citer bape kg! tapi mau nangis nonggeng2... huaaaaaa.... tu yg terus decide on balik herbalife...huk2... korek2 kat hub…