Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari, 2011

Surat Cinta Lagi

Imej
Salam Isnin semua.... haaaa lame beno aku x update blog ni. busy sgt2... aku sesibuk kaun cina yang turu sekali meraikan CNY! yeah.... Gong xi Fa Cai for all my chinese friend.... :) Jgn lupe bagi me angpau ok! hehehehe ^_^
Ok... kalau dah lame x buka email tu...faham-fahamlah punyalah byk email...yg mengarut-ngarut lagilah byk... tapi kan dalam byk2 email tu... ada satu email tu yg buat aku geram. tiap kali delete sure ade lagi... pengirimnya x putus-putus duk hantar kat aku. Serius! semak ok! Aku rasa sure ramai lagi dpt email macam ni.... ha.... betul x ? janganla dipercaya perkara mengarut2 dan tidak masuk diakal ni. Jom bace sikit apa yg dikirim oleh beliau ini....
Salam,Saya Azimah Binti Alias, saya bekerja sebagai Marketing Officer di sebuah syarikat pemprosesan batu mulia di UK.di sini Saya ingin memperkenalkan kepada encik peluang perniagaan yang besar kenuntungannya,saya memerlukan bantuan encik dan kerjasama encik untuk memajukan perniagaan ini.saya menghubungi encik kerana…