Terima Kasih berada diblog ini! Jom follow! »

28 Januari 2014

Surprise again..! S4 for hubby...

Lamanya saya x berblog... busy dengan kerja.. dengan kelas... dan dengan assigment menimbun2... =)) Ingat lagi masa mula2 masuk poli haritu... saya ni jenis hpnye memang x update... siyes! sy dan huby bukan jenis gilakan gadget... bagus duit tu g makan or jenjalan dari beli benda2 gitu... tapi semuanya berubah bila member2 kat poli termasuk dgn lecturer sekali menggunakan 'wassap' sebagai salah satu cara utk berhubung... OMG! saya xde wasssap!! aduhai... stress gak la... org lain sume dpt maklumat group... saya lak aci kena tanya org dulu. Lastly, masa jenjalan dgn huby hari tu... dia tarik saya g kedai fon... Hp biase2 je pun... tpi yg penting leh wassap.. katanya... sian saya..mmber lain kat poli sume pakai wassap...pasni dia kata belaja rajin2... ^_^ tq abg!

Tapi............ saya cuma pegang hp masa time kerja dgn dlm kelas je... bila sampai je kat rumah..encik suami dah conquer hp saya sepenuhnya utk main game! adoiiiiiiii dah pulak saya stress nak nengok wassap2 dri mmber lain... kejap2 mintak kat dia... smpai bile nak macam ni. Nak harap huby g beli hp sendiri? Memang xla... sy dah tulis awal2 tadi... kitaorg laki bini memang out punya bab gadget2 nih! :p Huby still pakai hp nokia yg xde camera tu ye... singgit pun belum tentu org nk beli...haha...

Dan hari ni... bulan ni ada rezeki lebih sikit... usha2 dari semalam lagi dah nk belikan huby hp baru.... S4 ni je kot yg sy berkenan belikan utk dia... Hp ni jugak sebenarnya hadiah khas utk dia yg selalu sentiasa bersama saya susah dan senang. Kalau Ryhan (mmber poli) tak dpt dtg kelas... huby la driver tegar saya.. sanggup berjam2 tunggu dlm kereta selama saya berada dlm bilik kuliah. Besar sgt perngorbanan dia... kadang2 sy balik kelas tengok dia lembik dah dok dlm kereta... Saya tau, hp yg sy hadiahkan ni pun x dpt nk balas jasa2 dia pada saya... Dia salah seorang suami yg terbaik yg ade kt dunia ni...! Lepas ni dah leh la berwasap2 dgn huby selalu... sian dia..kdg2 nengok je sy wassap... pastu tanya... memang ada gambar kartun2 ke?? huhuhu... sian kan?? xpela... ni hadiah ikhlas dari hati saya utk dia...



Hp pun baru dapat... kejap2 lagi baru nk balut... malam ni nak surprise hadiahkan utk huby... hope sgt dia suke kaler putih pilihan saya ni... ^_^