Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2014

Surprise again..! S4 for hubby...

Imej
Lamanya saya x berblog... busy dengan kerja.. dengan kelas... dan dengan assigment menimbun2... =)) Ingat lagi masa mula2 masuk poli haritu... saya ni jenis hpnye memang x update... siyes! sy dan huby bukan jenis gilakan gadget... bagus duit tu g makan or jenjalan dari beli benda2 gitu... tapi semuanya berubah bila member2 kat poli termasuk dgn lecturer sekali menggunakan 'wassap' sebagai salah satu cara utk berhubung... OMG! saya xde wasssap!! aduhai... stress gak la... org lain sume dpt maklumat group... saya lak aci kena tanya org dulu. Lastly, masa jenjalan dgn huby hari tu... dia tarik saya g kedai fon... Hp biase2 je pun... tpi yg penting leh wassap.. katanya... sian saya..mmber lain kat poli sume pakai wassap...pasni dia kata belaja rajin2... ^_^ tq abg!

Tapi............ saya cuma pegang hp masa time kerja dgn dlm kelas je... bila sampai je kat rumah..encik suami dah conquer hp saya sepenuhnya utk main game! adoiiiiiiii dah pulak saya stress nak nengok wassap2 dri mmber…