Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac, 2013

Village Station Restaurant

Imej
Alhamdulillah, hari ni rasanya cukup seminggu saya dan kawan saya Shanice menguruskan rekabentuk kedai kami yang akan beroperasi lebih kurang 2 minggu lagi. InshaAllah mengikut perancangan begitulah. Dalam seminggu ni rasanya xde 1 hari pun yang kami stop buat kerja. Start dari pagi sampai ke petang. Balik rumah masing2 cam orang gila. Nasibla suami saya tak merungut. Balik je rumah, tengok kerja rumah dah settle. Thanks abang... Saya terlalu letih untuk minggu2 ni. Mana taknya, kedai yang kami sewa tu aduhai... xtau la nak cakap macam mana. Kalau ikutkan saya ala kadar cukup. Tapi Shanice x mahu, dia mahukan konsep untuk kedai kami nanti. Kitorang berdua pilih konsep ala2 kampung. Dari tadi asyik cakap kedai2... tentu nak tau kan kitorang bukak kedai apa? hu3... Kedai makan aje... Saya dan Shanice berkongsi perniagaan ni... Lokasi kami pilih adalah Serdang, kebetulan office suami Shanice tu area Serdang sana, tu yang kami pun memilih Serdang. Lagipun Shanice masih lagi kena tolong2 h…