Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei, 2016

Perjalanan Yang Panjang

Imej
Rasanya baru semalam melangkah ke dunia pelajar setelah hampir 7 tahun meninggalkan zaman kolej tahun 2006 dulu. Di Politeknik banyak memberi kenangan susah senang. Terima kasih tidak terhingga khususnya mak yg tak pernah putus2 bagi semangat... Begitu juga pada husband yang always with me... always... always... terima kasih sayang. Terima kasih yg tidak terhingga untuk family terutamanya my lil sis yg sgt memahami.. always temankan kakak dia ni stay kat Mcd tengah2 malam...sometimes terpaksa habiskan 1 malam duduk di Mcd semata2 temankan kakak dia ni menyiapkan assigment. Orang tak tahu apa yg kita lalui...
Semester 1 Tak diduga akan bertemu kawan2 sebaik mereka... Yana,, faris..Gobi.. Arip... hahaha... kawan2 ni yg masih bertahan dari memula sampai kami ke final sem! korang awesome! dimana ada kemahuan disitu ada jalan. adat bergaduh salah sangka..salah paham itu biasa... tpi serius.. sy enjoy dapat kenal korang!













Semester 2
Dah start gila kentang dengan design... mana nak ketchup k…