Perjalanan Yang Panjang

Rasanya baru semalam melangkah ke dunia pelajar setelah hampir 7 tahun meninggalkan zaman kolej tahun 2006 dulu. Di Politeknik banyak memberi kenangan susah senang. Terima kasih tidak terhingga khususnya mak yg tak pernah putus2 bagi semangat... Begitu juga pada husband yang always with me... always... always... terima kasih sayang. Terima kasih yg tidak terhingga untuk family terutamanya my lil sis yg sgt memahami.. always temankan kakak dia ni stay kat Mcd tengah2 malam...sometimes terpaksa habiskan 1 malam duduk di Mcd semata2 temankan kakak dia ni menyiapkan assigment. Orang tak tahu apa yg kita lalui...

Semester 1
Tak diduga akan bertemu kawan2 sebaik mereka... Yana,, faris..Gobi.. Arip... hahaha... kawan2 ni yg masih bertahan dari memula sampai kami ke final sem! korang awesome! dimana ada kemahuan disitu ada jalan. adat bergaduh salah sangka..salah paham itu biasa... tpi serius.. sy enjoy dapat kenal korang!

Sem 1 Project : Big Box Store













Semester 2

Dah start gila kentang dengan design... mana nak ketchup kerja.. study.. serius stress sampai berapa kali dah terfikir rasa saya nak give up! Tapi.. mak... husband.. adik intan selalu ada... dorg ni org paling kuat berdiri dibelakang saya...  :(


Semester 3
Pun masih lagi gila dengan subject design... masa ni ingat lagi.. saya present sambil menangis. Sebab rasa bodoh gila bila lecturer komen n bantai2 design sy masa presentation. Menangis sambil present.. hahaha.. mmg xkan lupa kes ni! ape pun thanks pada lecturer2 sy.. sy tau..komen dorang sgt membina... tq puan...
Project Sem 3 : Center of Technology for Architecture
 



 



Semester 4
Dah start rasa boleh sesuaikan diri.. setiap minggu ulang alik kajang-portdickson. ala dekat je kan? hahahaha dekat la sampai kdg2 tido kat tepi highway.. tido kat tol...tido kat dlm kereta.. tetiba sedey teringat... berkorban tiap weekend...

Semester 5
Sangat selesa dengan kehidupan student.. tapi x sabar2 nk habis... masa ni dah rasa.. masa berlalu dengan pantas.. 2 thun setengah berada di bumi poli.. byk kenangan.. ilmu yg mencurah2 dri lecturer yg tidak jemu2 memberi inspirasi pada kami.. Terima kasih puan norul, puan zarith, puan asmah, puan nawar yg sempoi!, puan zanariah yg kdg2 so emotional..tpi sy tau dia baik...hihi.. thanks juga pada puan siti fatimah, encik shahrul kamil yg awesome!, encik ariffin yg sporting!,, encik azmi yang tegas n kelam kabut skit... maaf yg mana saya tak tersebut disini... sememangnya hanya Allah yg dpt membalas jasa kalian semua...

Dan Alhamdulillah... 2 thun setengah ni.. semua hasil kerja sy buat sendiri.. idea sendiri.. even kelam kabut.. atau ntah ape2.. x seawesome design org lain.. tpi sy happy.. sy berusaha atas diri sy sendiri. saya puas bila stiap design tu sy hasilkan sendiri...



Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Jumlah Kalori Dalam Makanan

Aku Bangga Menjadi Anak Malaysia

Langkawi Honeymoon