Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai, 2010

15 July 2010 - with design department staff=)

Today sangat2 byk kerja...lepas satu...satu pulak yg datang... aduhai..x sempat habis...kerja yg satu lgi menunggu... my God... xpe yg penting enjoy mase berkerja... kt sini minggu lepas 2 org designer baru masuk... so ringanlah sedikit kerja aku ngan aeson... =)....
And the best part... today adalah hari pertama aku diajak oleh anak bos untuk pergi lunch... jenuh jugak la berfikir...mimpi ke aku? mane penahnye dorang ajak aku yg melayu ni joint mereka...ish2x...sedey2x.... dah dekt 2 tahun kat sini tak pernah makan dengan dorang... maklumla...adeh....mybe disebabkan selepas kedatangan 2 designer melayu lagi baru-baru ni dorang ajak pergi lunch same2...(lupe nk bgtau... office ni dulu cuma ada 2 melayu termasuk aku... sorang lagi melayu receptionist, yang lain semua cina... )
mybe sebelum ni kalau nak ajak aku pun... xkan nak g restoran melayu hanya disebabkan aku.... ^_^ So, lepas meeting design department staff pun bergerak la.. erm... and now..bermula minggu ni setiap thursday..…