Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei, 2014

Hidup oh hidup

Salam semua... lama sangat tak update kat blog ni... ni pun online by fon je sambil tunggu encik suami balik keje. entahlah... penat sangat dah 2-3 hari ni. kadang fikir kita merungut.. ade lagi yg lebih teruk kerjanya dari kite... penat dengan kerja yang tak ada sistem... hmmmm... hari ni aje... sy dah rushing lebih 8 jam dlm kereta je. pagi subang... tengahari at setapak... petang at puchong... siyes rasa nak jerit2 bagitau semua orang yang saya penat!!! Dengan bos pulak yg entah ape2... hm... sy sebenarnye dpt offer kt kelana jaya... 3x dah bos tu dok pujuk sy joint dorang. company yg baru tu offer rm700 lebih dari gaji sekarang. memang la separuh cecah angka 3... 1st memang rase nak pegi... tpi sy belum bagi kata putus... berbelah bahagi sebenarnya... if at puchong sure sy joint dah... lgi stu sy korek2 dari staff dia... dorang gaji 7hb every month... adoihaiii lambatnye gaji... pengsan ar nunggu camtu. nak bayar hutang... lamanya nk nunggu 7hb... hm... sebenarnye before bos at ke…