Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2012

Herbalife Again!

Imej
2.1.2011
Semalam adalah hari pertama aku start balik gunakan set herbalife setelah hampir 2-3 bulan terhenti... Hari pertama tentunya menguji kesabaran... tpi alhamdulillah aku berjaya harunginya utk sehari... adoii hrp2 la bertahan begini untuk 3-4 bulan... jom aku cerita sikit!


Shaker yg cute tu aku beli untuk suka2...ha3x xla...tu untuk bancuh shake dgn lebih sedap... supaya shake hancur dgn sepenuhnya... kalau diperhati betul2, dlm shaker tu ade mcm bebola spring... haaa... yg tu la buat shake hancur dan sebati...  harga shaker tu RM19...kebil2 gak mata nk beli shaker tu... kecik je tpi dekat rm20... tpi difikirkan sebab azam baru...xpela beli jela.. lagipun shaker yg lama entah mana aku campak pun x tau... hahaha... 
Orang selalu cakap... ''kau ni jual herbalife, tapi badan x mcm guna produk herbalife pun!''  Meh sini aku terangkan... hidup ni,  kite tau ke time bila kita senang...time bila kita susah? org tau ke time bila kita rasa perlukan duit yg teramat sgt? yup! …