Catatan

Tunjukkan catatan dari Disember, 2009

KLCC & TimeS SQuarE With FAMILY

Imej
Lama aku x kembali menulis di blog. minggu lepas terlalu sibuk dengan kerja-2 kerja drawing yang menimbun-nimbun. lepas 1 ...1... hadoi... nk wat cemane name pun kerja... hu3x. minggu ni pun aku sibuk jugak tapi saja curi masa se kejap nk update blog ni :P biasela pekerja contoh. 19/12/09 yang lepas mak datang kl ngan acu, paksu sume2. 3 ari rumah aku full. malam dorang smpai tu terus bawak g makan sate kajang... acu nk makan sangat dah... sume kenyang mam sate kajang... sekali sambut birthday intan ngan anak acu si ain.... best berkumpul sesekali ...hu3x... blik dri sate kajang terus pulak melepak kat dataran putrajaya ... bawak dorang tengok2x... pastu balik umah tido.... Hari kedua pulak Sempatlah bawak anak sedara g times square main2x menatang tu...haihhsss seram aku eh... mak yang x larat jalan tu pun aku heret sekali. g 2 biji kereta pusing-pusing. balik dari times square aku bawak pulak dorang jalan2x kat KLCC.... mak memang dah serender... duk je lgi dlm kete... x larat dah... a…

BUNTU

Entahlah aku rasa seminggu ni aku xde mood langsung nak wat kerja... apatah lagi nk datang kerja. Mood xde langsung, sian tasya (my best friend) ... x terlayan ym aku kat dia. dengan sape2x pun aku xde mood nak ym. entah ape sebab nya...
Fikiran seolah-olah kosong. Kadang- kadang aku sendiri tak tahu apa yang sedang aku fikirkan. jenuh mencari punca... tapi x jumpa. Mungkin aku mula merasakan hidup ini belum sempurna. Ada banyak lagi impian dan angan-angan aku yg belum termakbul ... dan aku seolah-olah berputus asa.. dan menimbulkan kemurungan secara tiba-tiba.
Aku ingin berubah!!! berubah dalam semua bentuk... Betul.. aku menerima kasih sayang yang tidak terhingga dari suami tercinta. itu cukup.... tapi masih banyak faktor lain-lain. Termasuk impian aku... salah satunya aku dibebani dengan rasa rendah diri yang teramat-amat sangat. Aku ingin cantik seperti dia.... aku ingin badanku langsing semula. tapi bagaimana? bermacam-macam cara aku cuba... tapi semuanya seperti biasa. dan akhir…

Majlis Perkahwinan ANA & ZAKI

Imej
Salam semua, Al-hamdulillah majlis perkahwinan anak saudara aku, Ana berjalan dengan begitu lancar sekali... meriah sungguh suasana.. 2 ekor lembu tumbang beb... hah meriah ke x meriah tu..? Yang menariknya majlis ni diadakan di kawasan penduduk felda. Best... tuan rumah hanya sekadar pantau memantau saja...yg lain semua penduduk yang uruskan... muafakat betul.. aku sendiri sebagai keluarga rasanya x banyak sangat tolong... 3 hari turut2 penduduk bergotong royong... 3 hari 2 malam kenduri... meriah2x.... Seperti yg aku janjikan mlm akad nikah tu aku yg andamkan... j eng3x... jom kita share!

Yang ni adalah wajah sebelum makeup...
Sedang dirias...



Selepas....


Ok yang selebih2nya ni aku sekadar nak share picture2 yang sempat ak u snap masa majlis tu... hubby muka penat...tpi happy lor... :)
Kepada kedua pengantin Cikgu Ana & Cikgu Zaki.. Maktam & Paktam ucapkan selamat pengantin baru,

MAKE-UP

Imej
Hari ni seperti biasa, bangun pagi & bersiap2 utk ke office..Why ya?..terlampau malas harin ni..maybe petang ni nk gerak ke Raub, Pahang kot... Sebab Ahad ni anak sedara hubby aku kahwin, So Sabtu malam tu berlangsung acara akad nikah, then aku ni dah ditempah awal2 untuk memakeup kan pengantin untuk nikah mlm tu... xpela.. its ok...boleh je... tpi setakat simple2 tu leh la... aku bukan nyer pro sgt bab2 makeup ni ...stkat pakai sendiri leh la kot.. :p Kat sini aku share sikit picture2 yang sempat aku snap masa anak sedara aku ni bertunang dulu...
mase tunang dulu pun aku gak yg makeup... simple2 je kata dia...
hu3x.. tapi yg x bestnya...picture sebelum makeup aku btul2 lupe nk amik... agak bz mase tu... smpai terlupa... 1st time makeup muka org... erm ni mlm sabtu ni sekali lagi aku akn makeup dia... kite tunggu sama2 yer... tpi kali ni aku dah standby nk amik pinture before hu3x... mlm ni gak aku yg pakaikan inai untuk ank sedara aku ni... ..pape kite jumpe next week ya... da...