Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2011

Siapa aku?

Imej
Salam Khamis buat korang semua... actually hari ni xde topik yg nak aku ceritakan... tapi still nak update blog ku ini... kalau camtu... sure rasa ra mai x bape kenal aku ni...terutamanya bagi org yg baru2 kenal diri aku... ok jom aku citer detail sikit... yg x berminat tu... jangan bace ek...hikhikhik
Siapa aku? Nama saya nor rulhuda...panggil nurul ok! or huda pun ok! Umur? 25 tahun baru ye.... mude lagi... :P
Aku dah pun berkahwin 2 tahun yg lepas... merupakan anak sulung dari 7 orang adik beradik. Dibesarkan oleh mak saudara di kampung.... semenjak kecil ayah & ibu dah berpisah... x mengapa... aku dan adik beradik boleh hidup sendiri... nasib punya mak saudara yg sayangkan kami lebih dari anak sendiri... mulia hati wanita itu... ( yg berkerusi roda ni la mak saudara ku.... aku sayang sgt ngan mak!)
aku luaran nampak seperti garang dan sombong... tapi kalau betul2 kenali aku... aku adalah seorang yg periang... sayangkan kawan2x...
satu je yg negatif tentang aku... kalau aku xde mood …

Manjakan diri @ Kenanga Spa & Beauty Center

Imej
Pada sesiapa yg xtahu nak g Spa yg mana satu kalau kat area Bandar Baru Bangi... aku syorkan korang g ke Kenanga Spa & Beauty Center... bagi aku la tempat ni best... selesa dan ramuan2 yg digunakan adalah menggunakan herba2 terpilih... bagaikan permaisuri... actually aku firt time pergi ke Kenanga Spa ni.... not bad dia punya servis... harganya pun not bad jugak ye... tapi bila difikirkan...alah...apa la salahnya sesekali memanjakan diri dan hadiahkan diri dengan sesuatu... bila lagi kan? Tambah2 nak buang lebihan2x lemak yg melekat di badanku ini... badanku harus segera di servis!! (huda...tiba masanya u harus berubah!) :)


Nasib aku punya husband yg memahami... tengah2 dia demam tu pun sanggup tunggu aku berspa bagai... Thanks abang! i love u so much! kat bawah ni aku share sikit keadaan dalam Kenanga Spa & Beauty Center ni.... :)


And seelok2nya sauna ni dibuat sebulan 4 kali.... utk slimming dan membuang toksin2x yg membiak dlm tubuh kite ni... lepas ni aku yakin nak me…

Salam Sabtu!!!

Imej
yeah! hari ni aduhaiii weel aku terpaksa kerja... apa boleh buat... kerja sajalah... actually kan sabtu adalah hari yg paling malas utk aku bangun and bergerak ke office... huissshh! jeelesss u bile tahu ade member2 yg sedang membuta lagi ari sabtu macam ni.... ^_^ demi mencari sesuap nasi aku relakan la kaki berpijak ke space ni... hehehehehe... ceeeeeeewah!
Ok... sebenarnya xde apa pun nak aku cerotkan kali ni... coz rasa macam minggu ni x bape nak best je... huhuhuhu ingat balik nanti nak ajak huby h karaoke.... hoyeh2x...masa utk melalak... tu pun kalau dia mahu and x penat... adeh... wait and see dan aku akan cuba menggodanya sebaik mungkin.... hahahahahaha...
sebut pasal karaoke ni... ha..ni aku share sikit video time aku karaoke last week... hahahaha... versi comel yeah...! ^_^ smile!
Sebelum tu nak pesan pada yg tgh tidur lagi dihujung minggu ni...teruskan la tidur anda dengan mimpi2 indah...jangan x bangun sudah! hehehehehe... pada yg bekerja...teruskan khidmatmu pada syari…

cuTi2x @ MalaCcA TowN

Imej
BEST!!! itu perkataan yg mampu aku katakan... sgt2 best berada di Malacca Town... Seperti yg dirancangkan minggu lepas... pada 31 december 2010 lepas aku dan huby sepakat nk g sambut new year kat Melaka... aku pun last minute g booking hotel.. nasib baik still ada lagi bilik... Ha...kalau korg2 yg nk g melaka tu...yg still tercari2 bilik yg harga patut dan yg paling penting bersih... takda 1 habuk pun aku jumpa masa duk dalam bilik dihotel ni... korang leh chek kat hotel 906 Malacca . tapi kalau nk lagi murah... korang leh booking melalui Agoda. sebab aku pun booking melalui web agoda ni... standard room+breakfast = RM140...ok la tu kan? yg penting bangun pagi2 x pening cri breakfast... hikhikhikhik... nak bilik yg ekonomi sikit dari tu pun leh dpt... bilik yg aku ambik ni rasa kalau 6 org pun boleh masuk...sebb besar... ok dah situ bab bilik... seterusnya... lepas maghrib aku dan huby pun bergerak la menuju ke tempat pertama... huhuhu... mahkota parade la sasaran kami...sebab aku and …