Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2010

DELL - Impian jadi nyata... :)

Salam semua, lama betul rasanya aku x menulis di blog ni, minggu ni terlalu sibuk... dan skrg ni pun tulis blog dlm kereta on the way nk g sunway pyramid.. hehehehehe
Alhamdulillah, satu demi satu impian aku terlaksana... dan salah satunya mempunyai komputer peribadi sendiri... minggu lepas hari Rabu blik je dri keje aku ngan huby bergegas ke Plaza Low yat di bukit bintang nun.. cari laptop yang dah lama aku idam2xkan... aku seorng designer dan aku amat2x memerlukannya. Smpai je kt plaza low yat dlm pukul 6 petang, mak aih punyela byk pilihan...pening pale... tpi mase tu dlm pale otak aku cume nk DELL i3 intel core je... tu sebab cadangan kwn baik aku si tasya... dlm tangan mase tu ade 3k. then aku cuma budget dalm 2.5k je untuk laptop... pusing punye pusing akhirnya aku dpt jugak laptop yang harga paling rendah mase tu.. DELL i3 + grafik kad = RM 2399.... done..! beli kt situ jugak...memula nk wane ijau tpi xde mase tu...then amik wane pink.... hehehhehe pun same gak ngan si tsya pun…