Terima Kasih berada diblog ini! Jom follow! »

10 Oktober 2012

malam yg indah

Hye semua..... dah nk tido dah ni... hi3.... tapi sambil tu tgh layan adam & hawa episod 25 & 26 with huby.... have a nice dream.... nite.... :-)

3dmax lagi

Siapa yang tahu tentang 3dmax? sila angkat tangan!!! he3.. kalau korang angkat tangan pun bukan i boleh nampak kan? hehehehe saje wat riuh2 sikit... Urm... pada yang dah tahu apa itu 3dmax, comfirm lah sangat senang bagi korang kan. Tapi kalau bagi aku yang 0 tentang 3dmax ni.... sangat2 la susah rasanya... hurm...(mengeluh kuat...Ops Tuhan x suka orang yg suka mengeluh kan...)

button dia yg kat tepi2 tu teramatlah rumit... :( x macam autocad and sketchup yg sgt senang!

4 Oktober 2012

OST Adam & Hawa - Yang Lalu Biarlah Berlalu

video
Lirik...

3 Oktober 2012

Hantu Kapcai (Rempit sampai mati)

Hye, hari ni nk story sikit tentang movie Hantu Kapcai yang aku tonton dengan encik suami semalam. Kitaorang berdua pergi tonton di GSC, Alamanda je... situ je paling dekat rasa...dalam 10-15 minit drive dah sampai. Malas nak pergi jauh2, sebab kitorg pergi time lepas kerja kan....Lama dah rasanya x layan movie ni... semalam tiba2 rasa nk tengok,,,so try la tanya huby..dia say ok! aku pun ape lgi..terus book! hahaha... ok2... merapu2 dah ni...  berbalik pada movie Hantu Kapcai ni, sepanjang cerita aku rasa sangat2 terhibur. Serius, terbahak-bahak aku ketawa. Lagi2 part Fizz Fairuz terkejut... memang gamat la dalam pawagam tu dengan suasana penonton yg bertepuk dan bersorak... Sinopsis cerita dia lebih kurang begini...