Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei, 2013

Me as Interior Designer

Imej
Dah lama tak berblog… sibuk sangat sampai kadang2 tertidur je kat merata2… nasibla ada suami yang memahami… Alhamdulillah, saya dah pun dapat kerja… jadi bila dah kerja ni masa jadi suntuk sangat.. balik je dari opis terus ke restoran. Serius.. memang penat! Ok bab kerja..nasibla saya dapat kerja area umah je… jalan kaki pun sampai… tapi saya x la serajin tu nak berjalan kaki… ^_^  Company tak la sebesar space… tpi gaji Alhamdulillah saya dpt lebih besar dari space… actually banyak juga yg saya belajar masa di space dulu dan saya praktikkan di tempat baru...  Di tempat baru ni saya lebih selalu dengan director… lebih banyak kali keluar site… yep… satu pengalaman yg banyak… walaupun saya baru je lagi di company ni.. tpi saya puas hati sebab diberi kepercayaan oleh bos sendiri… hope la keadaan ni berpanjangan selagi saya berada di situ… Ok sebab kenapa saya kerja balik... 
Serius saya takut kalau terlupa cara nak guna semua software2 3d yg saya pernah gunaPenat saya belajar study dulu ka…