Me as Interior Designer

Dah lama tak berblog… sibuk sangat sampai kadang2 tertidur je kat merata2… nasibla ada suami yang memahami… Alhamdulillah, saya dah pun dapat kerja… jadi bila dah kerja ni masa jadi suntuk sangat.. balik je dari opis terus ke restoran. Serius.. memang penat! Ok bab kerja..nasibla saya dapat kerja area umah je… jalan kaki pun sampai… tapi saya x la serajin tu nak berjalan kaki… ^_^  Company tak la sebesar space… tpi gaji Alhamdulillah saya dpt lebih besar dari space… actually banyak juga yg saya belajar masa di space dulu dan saya praktikkan di tempat baru...  Di tempat baru ni saya lebih selalu dengan director… lebih banyak kali keluar site… yep… satu pengalaman yg banyak… walaupun saya baru je lagi di company ni.. tpi saya puas hati sebab diberi kepercayaan oleh bos sendiri… hope la keadaan ni berpanjangan selagi saya berada di situ… Ok sebab kenapa saya kerja balik... 
  1. Serius saya takut kalau terlupa cara nak guna semua software2 3d yg saya pernah guna
  2. Penat saya belajar study dulu kalau last2 hilang macam tu je
  3. Saya dah biasa pegang duit sendiri...
  4. Untung di Restoran pun xla sebanyak mana lagi coz still baru kan... haru biru sikit la...
  5. Bantu suami utk dapatkan hidup yg lebih baik
saje ngade2 uplode benda ni... hu3
salah satu project yang saya handle @ sepang

Ni la workstation baru saya... kecik je.. tpi saya gumbira
Siang malam saya berharap supaya saya dapat kerja yang lebih baik.. dan alhamdulillah Allah makbulkan...  

Cuma buat masa ni keadaan sikit kelam kabut... balik je dari opis saya kena bekejar ke Norlim Kitchen.. fuh... sometimes saya sendiri kena g site... maybe lewat sikit balik... tu lagi haru biru.. rushing je hari2.. Hope la diri ni kuat nak tempuh... Ms Lim ada gak bagitau if saya tak tahan kita close saja Norlim... sebab masing2 ada komitmen sekarang.. dia pun kesian tgok saya sebab kerja saya sekarang ni memang buat saya selalu je ke hulu dan ke hilir... tapi sayang nak lepas Norlim macam tu saja... sekarang pun kami dah ada pelanggan sendiri... entahlah.. biar waktu yg menentukan... hope saya kuat tempuh semua ni... 

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Jumlah Kalori Dalam Makanan

Langkawi Honeymoon

Make-up KERETA