Menu Norlim Kitchen

Hari ni rasa blur2 x tau apa yg nk type kt blog ni... hari ni hari ke 5 Norlim Kitchen beroperasi... Alhamdulillah memang agak payah memula.. sebab kami berdua '0' dlm bisnes restoran ni. Buat masa ni kami cuma ada seorang pembantu warga myanmar... nasibla cepat dpt pekerja... kalau tak memang berterabur semua benda... Ok nak share sikit apa yg ada dlm menu di Norlim Kitchen ni... ada...
~Nasi Lemak ayam rendang
~Assam Laksa
~Mee kari
~Western food (Spagheti..chicken grill..fish n chip n more...)
~Nasi goreng kampung..
dan mcm2 lagi...

sehari ke hari bertambah2 menu yg kami buat... meh la cuba makan di Norlim Kitchen... Restoran kami beroperasi dari 3 petang sampai ke 10mlm... setiap isnin hingga sabtu... Ahad cuti ye.. time dgn huby.. hak3... =) wat masa ni.. ni je kot yg sy dpt type... byk nk cerita sebenarnya.. tpi saya rasa malas.. hi3... coz waktu pun dah nk masuk pukul 2 pagi... jom sambung main candy crush! nite!

Ulasan

  1. waahhh dah buka kedai ye..nanti lalu sana leh singgah...aku yakin sure sedap sbb ko kan mmg pandai masak...good luck dear aku tahu ko mmg boleh berjaya... :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Jumlah Kalori Dalam Makanan

Aku Bangga Menjadi Anak Malaysia

Langkawi Honeymoon