Catatan

Tunjukkan catatan dari Disember, 2012

Bye2 friends...

Imej
Tik tok tik tok... x sampai sebulan pun lagi aku untuk aku stay di office sekarang ni... Hampir 4 tahun aku berada disini... mencari rezeki yang halal... Selamat tinggal space... hurm, mula2 aku pun x terfikir untuk resign seawal ni.. tapi x sangka pulak, resuma yg aku saja2 hantar... tau2 office baru aku tu panggil aku untuk interview 2 minggu sudah... Alhamdulillah.. dengan gaji yg aku pohon...walaupun mereka offer kurang sedikit dari yg aku pohon...tpi dengan gaji yg lebih dari 2k bagi aku memadai kot untuk kos hidup di ipoh nanti... Lupa nak say... sekarang aku kerja di bandar baru bangi, selangor.. dan office baru nanti di ipoh, perak... Apa yang menarik minat aku utk hantar resume ke opis baru tu sebab company tu same industry dengan company aku sekarang. Jadi, orang kata kalau kita nak dapatkan gaji yang lebih sikit dari sebelum ni, sebaiknya cari company baru yg same industry... Syukur Alhamdulillah, memang mudah urusan temudugaku... awal2 lagi pihak HR dah maklumkan yang aku …