Catatan

Tunjukkan catatan dari September, 2011

Pindah lagi...

Imej
Alhamdulillah... dah lama sangat cik nuroiii dan suami mencari rumah teres yg diatas tanah ni... akhirnya jumpa juga... Kalau tak ada aral melintang, hujung bulan 12 kami berpindah dari rumah flat yg ada sekarang. Bukannya apa, mungkin disebabkan flat membuatkan susah utk org tua dan keluarga datang...tambah2 rumah yg kami sewa sekarang kecil saja... Untuk rumah sewa baru nanti banyak yang nak kena repair... kena cat semula sebab keseluruhan rumah tu kelihatan agak lusuh.

Sangat-sangat excited bila dapat rumah teres ni... actually rumah teres tu before ni adik ipar aku dan kawan2 dia yg duduk...tapi disebabkan dah semakin ramai member2 dia yang keluar sebab ada yg kawen...jadi dorang dah x mampu nak bayar sewa rumah teres 2 tingkat tu... dan lepas bincang2...adik ipar aku setuju aku dan suami yg ambil alih rumah tu... buat sementara ni adik ipar aku akan tinggal dgn aku...

Semalam baru suruh orang hantar sofa oren+ putih yang baru aku beli ke rumah teres baru tu...ingatkan sebelum ni n…

Bila cik nuroii start merepek~!

Haii dah breakfast? cik nuroii dah... hehehe... lama betul x update blog ni... busy kdg2 tu... nk update blog ni kena duduk diam2 je depan laptop ha... idea pun kureng la nk citer2... Ok ape topiknye hari ni ye... seperti biasa cik nuroi masuk kerja seperti biasa walaupun rasa tahap sampai nk termuntah menghadap drawing2 yg x pernat nk surut2... OMG~! sampai bila akan lalui saat2 mcm ni... bile la agaknye dpt kerja yg lebih mudah dari ni.. lupe pulak..bukan senang nk senang...  nk senang kena lalui susah payah...pahit jerih...cewaahhh bunyinye mcm susah bebeno... apa yg penting semangat~! jgn mudah mengalah...jgn pernah berhenti dari mencuba dan terus mencuba..selagi ada ruang teruskan.. x kisahlah dari segi aspek ape pun...yg cik nuroi catat ni adalah umum...terpulangla pada seseorg mcm mana nk manage life dia ok~! uitt ape yg cik nuroi merepek ni...hahahahha yg mana yg baik tu buat teladan...yg buruk tu toksah nk ikut... okeyyss!

Erm ari ni rasa mcm nk catat tentang org yg berjaya t…