Bila cik nuroii start merepek~!

Haii dah breakfast? cik nuroii dah... hehehe... lama betul x update blog ni... busy kdg2 tu... nk update blog ni kena duduk diam2 je depan laptop ha... idea pun kureng la nk citer2... Ok ape topiknye hari ni ye... seperti biasa cik nuroi masuk kerja seperti biasa walaupun rasa tahap sampai nk termuntah menghadap drawing2 yg x pernat nk surut2... OMG~! sampai bila akan lalui saat2 mcm ni... bile la agaknye dpt kerja yg lebih mudah dari ni.. lupe pulak..bukan senang nk senang...  nk senang kena lalui susah payah...pahit jerih...cewaahhh bunyinye mcm susah bebeno... apa yg penting semangat~! jgn mudah mengalah...jgn pernah berhenti dari mencuba dan terus mencuba..selagi ada ruang teruskan.. x kisahlah dari segi aspek ape pun...yg cik nuroi catat ni adalah umum...terpulangla pada seseorg mcm mana nk manage life dia ok~! uitt ape yg cik nuroi merepek ni...hahahahha yg mana yg baik tu buat teladan...yg buruk tu toksah nk ikut... okeyyss!

Erm ari ni rasa mcm nk catat tentang org yg berjaya tpi dengan cara menipu... korang rase patut ke org tu berjaya? tapi dizaman yg canggih manggih ni manusia x takut dah hukum bagai... yg mereka tau..mereka adalah betul~! x nampak kesilapan diri.. cik nuroii ade seorang kawan yg mcm ni.. entahlah nk komen byk2 pun kang jadi mengupat pulak kan..huhuhu... diam2 sudah...lagi lama kita hidup dimuka bumi Tuhan ni..makin ramai org yg berjenis2 perangai akan kita jumpa... :)

Merepek lagi kan i ni...hihihi Erm ape pun cik nuroii sgt2 happy dgn life yg ada sekarang... biarpun belum dikurniakan zuriat...tpi cik nuroi dgn suami bahagia... dan kami selalu think positif... mungkin belum rezeki... doa2kan la ye semoga kami cepat2 dpt baby...eheee.....^_^ Dengar kakak ipar cakap...

 ''Ada hikmah tu.. xpe kalau xde anak lagi, asalkan suami sayang dan bahagia...tengok sesetengah org tu anak berderet2 tapi x bahagia..ada yg bergaduh suami isteri, masalah itu..masalah ini... bersyukurla''

 teriang2 ditelinga cik nuroi sampai ke saat ini... :) Luv u lah kakak...~! sejuk hati ni dengar... Biarlah kami manage dulu hidup dulu...

Aha sebut tentang hidup... mungkin xde rezeki kot cik nuroii nak teruskan hidup di negeri selangor ni kot  x lama lagi.... dah berkurun nak balik ke kg kan? hihihi... tpi tu la nk kena siapkan dulu rumah kat kg...then standby fizikal dan mental baru dpt balik... InsyaAllah, bulan 2 tahun depan rumah cik nuroii dan suami akan mula dibina...plan dah siap...tinggal nak edit2 sikit je dan decoration interior je lagi sebelum comfirm....alhamdulillah... semoga impian cik nuroii dan suami tercapai... Doakan yg terbaik utk kami... Amin..

Oklah~! masa pun dah cemburu buta dgn cik nuroii ni ha... hihihihi....
Dah 09.02 am... mau start kerja dah... nak menebas darwing yg menimbun ni... x sanggup nk hadap lama2... caw cin caw~!! ^_^ xtau la pasni bila lagi nk update blog...kekekekeke....

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Jumlah Kalori Dalam Makanan

Langkawi Honeymoon

Make-up KERETA