Salam Ramadhan yg ke 16... sekejap je kan...pejam celik...pejam celik...
Ha.. kat sini saya nk selitkan sikit tentang satu hobi yg sangat2x sama dengan encik suami... hihihi iaitu BERJALAN-JALAN... huhuhu yep! saya dgn huby memangla gila berjalan sana sini...

Tengok saja aktivit kami semalam ye...
5.00 = gerak dari office terus ke Cheras Selatan utk berbuka
8.00 = Lepas solat maghrib gerak ke Parkson Kajang
10.30 = Gerak terus ke uptown bangi
12.30 = baru sampai rumah then terngaga la kedua-duanya sekali kepenatan... hihihi...



Dalam seminggu tu, adalah 1-2 hari  je bila balik kerja direct terus ke rumah... itu pun x comfirm lagi betul ke x boleh terus duduk dirumah sampai la malam... kdg2... balik je direct ke rumah... lepas magrib dah siap2 nak keluar balik...huhuhu... memangla kami berdua ni kaki jalan... :)

Tambah2x bila start berherbalife ni... ade sekali tu...
5.30ptg = terus ke bukit bintang
8.00mlm = gerak ke Nilai (antar brg customer) sambil cuci2 mata kat nilai nun...
10.00mlm = gerak ke putrajaya
12.00mlm = barula sampai kerumah...

Huhuhu...memangla kami ni hantu berjalan2... memula dulu x perasan pun yg kami ada persamaan ni.. tapi bila dah ramai kawan huby yg tegur... yg kami berdua ni nmpak ngam..kat mana ada suami..kat situ ada aku...hahahaha.... semua ni dari Allah...memurahkan rezeki kami berdua utk berjalan ke sana dan ke sini... amin amin amin...

Kadang2 x beli apa pun sgt...tapi entahla memang kaki kami berdua ni x boleh duk diam kot..nk jalan2 je... ^_^ xpela selagi boleh berjalan... tu pun cara nk eratkan hubungan suami isteri kan? huhuhu...walaupun memang penat..tapi kami bahagia dgn cara kami... kami x kacau org... harap xdela sape2 pun rajin sgt nk kacau hidup kami... ^_^

**syok sgt jalan2 bila en suami x lepas2x genggam tangan saya~!! ^_^ we are in luv...!!
** petang ni dah date dgn lidia and husband...huhuhu... nak banje lidia mamam @ chicken rice shop @ alamanda... sgt2 merindui dia la... dah pregant kali ke-2 tu... rindu nk jumpa haziq comel~!! ^_^ tertunggu2 waktu petang...cepatlah hai waktu berlalu...
**Sambil nyelam minum air..alang2 dah ke alamanda tu...leh la cari kasut sembonia saya ye cik abg~!

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Jumlah Kalori Dalam Makanan

Langkawi Honeymoon

Make-up KERETA