DELL - Impian jadi nyata... :)

Salam semua, lama betul rasanya aku x menulis di blog ni, minggu ni terlalu sibuk... dan skrg ni pun tulis blog dlm kereta on the way nk g sunway pyramid.. hehehehehe
Alhamdulillah, satu demi satu impian aku terlaksana... dan salah satunya mempunyai komputer peribadi sendiri... minggu lepas hari Rabu blik je dri keje aku ngan huby bergegas ke Plaza Low yat di bukit bintang nun.. cari laptop yang dah lama aku idam2xkan... aku seorng designer dan aku amat2x memerlukannya. Smpai je kt plaza low yat dlm pukul 6 petang, mak aih punyela byk pilihan...pening pale... tpi mase tu dlm pale otak aku cume nk DELL i3 intel core je... tu sebab cadangan kwn baik aku si tasya... dlm tangan mase tu ade 3k. then aku cuma budget dalm 2.5k je untuk laptop... pusing punye pusing akhirnya aku dpt jugak laptop yang harga paling rendah mase tu.. DELL i3 + grafik kad = RM 2399.... done..! beli kt situ jugak...memula nk wane ijau tpi xde mase tu...then amik wane pink.... hehehhehe pun same gak ngan si tsya punye laptop... ok then sementara tunggu org kedai tu install program dlm lappy aku ngan huby pusing2x lagi dlm plaza low yat tu utk cari broadband... then akhirnya aku ngan huby sepakat nk amik celcom broadband.... hehehehehee.. and now tgh tulis blog ni pun on broadband celcom...leh ar... laju la jugak... walau pun tersekat2x...tpi biasela... nk laju amik streamyx la kann...hihihihihihi....

ok hbis citer pasal laptop... skrg citer pasal keadaan dlm kereta ni...hahahaha... arini aku ngan huby same2x pakai baju kaler oren.... luv oren.... :)) ingt nnti blik nk singgah umah kak ngah kt bandar sunway... lame x g sane... huby nk g tgok abg dia... xpela... p jap2x lagi...

Erm k la...pening dah menaip dlm kereta yg huby saje langgar lopak2x bagi aku yg menaip ni lgi pening.... bukan ape dia jeles la tu.... dia kene bawak kete... aku pulak sedap2x on laptop duk sebelah...hahahahahahaha... k ye next time kite smbung lgi... out.... daaaa....

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Jumlah Kalori Dalam Makanan

Langkawi Honeymoon

Make-up KERETA