My birthday 26 May 2010

Hari yg aku rasa sangat2 indah... bangun sahaja tdi bersiap utk ke office...hiksss.... mmber satu office suruh dtg awal2 sikit...y??? aku pun x tahu...
sampai saje di office tetibe ade surprise present from mmber... sangat2 terharu... x sngka... lame x dpt adiah dri kwn kan.... bukak2x... rupanya baju... and then aku pulak terus aje pakai.. mcm budak2 da... heheheheheehe

lepas tu time lunch... same2 la kitorg naik avanza nk celebrate my birthday at mcD bangi... sgt2 best bile kwn2 sggup buat mcm ni utk kita... if kitorg bukan satu kaum... tpi kitorg sgt baik... syg sgt dengan sume... =))

Balik dri lunch... heheheehehe tau2 dpt secret recipe dri mmber ofice yg lain pulak.... wow sgt2 hapy... sgt2 best hari ni.... syg betul nk tinggalkan hari ni yg cukup indah aku rasa.

Dalam pukul 5.30 huby call suruh minta cuti... and then aku pun cuti la petang tu... smpai aje kat umah.... jeng2x... surprise!!! sedih tengok huby beria2x menyiapkan kejutan utk aku... paling x sngka huby hadiahkan handbeg santa barbara... dan cemin mata... my God....sgt2 terkejut... kedua2 mende tu memg aku nk... thanks dear... syg abang...

ape2 pun hari ni adalah kenangan terindah dalam hidup aku... akan ku semat tiap2 satu2nya dalam hatiku...

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Jumlah Kalori Dalam Makanan

Aku Bangga Menjadi Anak Malaysia

Langkawi Honeymoon