15 July 2010 - with design department staff=)

Today sangat2 byk kerja...lepas satu...satu pulak yg datang... aduhai..x sempat habis...kerja yg satu lgi menunggu... my God... xpe yg penting enjoy mase berkerja... kt sini minggu lepas 2 org designer baru masuk... so ringanlah sedikit kerja aku ngan aeson... =)....

And the best part... today adalah hari pertama aku diajak oleh anak bos untuk pergi lunch... jenuh jugak la berfikir...mimpi ke aku? mane penahnye dorang ajak aku yg melayu ni joint mereka...ish2x...sedey2x.... dah dekt 2 tahun kat sini tak pernah makan dengan dorang... maklumla...adeh....mybe disebabkan selepas kedatangan 2 designer melayu lagi baru-baru ni dorang ajak pergi lunch same2... (lupe nk bgtau... office ni dulu cuma ada 2 melayu termasuk aku... sorang lagi melayu receptionist, yang lain semua cina... )

mybe sebelum ni kalau nak ajak aku pun... xkan nak g restoran melayu hanya disebabkan aku.... ^_^ So, lepas meeting design department staff pun bergerak la.. erm... and now..bermula minggu ni setiap thursday... design department ada meeting dari pukul 11.30 pagi-1.00tengahari...dan... setiap hari khamis akan lunch dengan dorang....Aku, Amoz (ank big bos), Aeson, Syid dan Lan... gerak g mam lunch at restoran kat Bandar Baru Bangi... aku sorang je pempuan... dah macam diapit pulak...=)) (eh2x...tersedar... aku dah kawen daa.....ha3x) ^_^

So aku pun ngan yg lain2 makan sampai kenyang bagai nk meletup perut nih....
(he3x bukan selalu ank bos nk banje kan? kan? kan?)

Hu3x... ape pun arini rase best je kt office.... thanks ye Amoz banje makan...nyum2x....

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Jumlah Kalori Dalam Makanan

Aku Bangga Menjadi Anak Malaysia

Langkawi Honeymoon