3 in 1.... (stress, ramadhan, Xixi) ^_^

oh tersangatlah bosan... sangat2 bosan... bersendirian... huby kerja... no choice melainkan memerap di bilik ni... rasanye semua kerja rumah dah buat semalam... persiapan nak raya... langsir sume dah cuci... tinggal nk pasang balik je.... habuk2 semua dah dilap... excited nak raya...hahahahaha

so hari ni.....sedang mencari kerja nak dibuat.... hurm... bestnya if dapat berbuka puasa dengan mak kat kg... xpe2 sabar ye.... menghitung hari nk bercuti ni... mom..i miss u so much!!!

Adoi...ape lagi nak dibebelkan hari ni... xde idea... OMG! stress sangat duduk dirumah... nak keluar???? no no no.... xde feel langsung keluar if huby tak ikut sekali.... hohohoho...(berkepit je la kan) ape2 pun aktiviti nk keluar mesti tunggu huby balik....aiseymen....

cuit sikit bulan Ramadhan.... Tahun ni Ramadhan rasa sekejap sangat... lip lap lip lap... tinggal seminggu lebih je lagi nk beraya... sedih juga nk meninggalkan bulan Ramadhan... Bulan Ramadhan la paling meriah bagi aku dan rasa2 buat semua yg beragama Islam.... Same2 la kita menambah amalan dibulan yg mulia ni.. :)

Dan aku menanti sesuatu.................... ^_^ huhuhuhuhu... moga2 cepat2 sikit si XIXI keluar ye.... x sabar menanti kamu.... dan hampir2 membuat jantung ku luruh.... alhamdulillah loan aku approve.... :) termakbul juga impian aku nk ada XIXI sendiri.... sedang menanti masa,.... semoga semuanya berjalan lancar... boleh ku bawa my best friend Mis Lim bersiar2.... :)

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Jumlah Kalori Dalam Makanan

Langkawi Honeymoon

Make-up KERETA