Make-up KERETA

Sedang menghitung bulan nk cash kereta wira aeroback laki aku tu... hadoi... x cantik langsung.. dengan caler dah suram3x.. rim yang dah ketinggalan zaman..kuang3x. aku ngan hubby dah plan. sebaik saja cash kereta tu dlm temph beberapa bulan je lagi trus nk makeup kereta tu. dalam kepala otak ni macam2 duk pk... wane ape yg sesuai dengan kereta tu... jeng3x.. kt sini aku share sikit idea2 yang aku ade nk makeup...tunggu la smpai waktunya nnti...hu3x

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Jumlah Kalori Dalam Makanan

Aku Bangga Menjadi Anak Malaysia

Langkawi Honeymoon