i Love u chocolate

Salam Jumaat... yep.. hari yang indah lagi Barakah ini...
Tak tahu apa yang nk dikongsikan hari ni... Just nk share... hari ni saja suka2 bagi Huby Surprise... Thanks a lots pada CikPuanQiqi coz tolong me buatkan coklat yg sgt kiutmiut ni bagi tempahan saya... =)

Credit to CikpuanQIQI, detail cikpuanqiqi ni boleh tengok kat bawah ye... :)

Ada member office yang tanya... hari ni ada apa2 yg istimewa ke? me say.. xlah... saja nk bagi huby... xperlu kot rasa nak tunggu hari2 special untuk gift something pd pasangan kan? coz... hari2 bersama suami adalah saat2 yg terlalu indah dan istimewa... 

For abang... terima kasih menjadi suami yg baik utk sayang... I LOVE U so much abg... sangat2~! =) Abg mamam coklat ni jgn lupe saye ye... please keep satu for me~! heh! (dah bagi amik balik...keh3.. buruk siku wooo... )

Ok, share... korang yg nk bercoklat or nk send kat huby ke.. kat couple ke.. kat mak ke.. kat sape2 lah yg korang nak... boleh order dengan member i ni... CIKPUANQIQI

Caw cin caw... happy sokmo~! =)

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Jumlah Kalori Dalam Makanan

Aku Bangga Menjadi Anak Malaysia

Langkawi Honeymoon