Mak , Intan, Salleh & Hubby

Salam semua, agak lama aku x menulis di blog ni...busy sikit... hu3x...so far al-hamdulillah masa yang sulit tu telah berakhir... then aku n hubby lalui dengan tenang dan bahagia. =)

Minggu ni maybe aku balik kg..nak uruskan urusan pertukaran sekolah adik aku ke Bangi. Adik aku yang ke-6 tinggal ngan aku...mak pun dah xlarat...so sementara aku xde anak lagi boleh la aku tanggung adik aku tu..nasib hubby faham dengan situasi aku...so love hubby...
insyallah kalau sempat aku nk tengok bapa saudara yg berada di hospital manjung, harap cepat sembuh...

n rindu sgt kat mak...hu3x... rindu rindu rindu... hehehehe..walau dah kawen pun..aku stil manja ngan mak... hurm... kdg2 kalau sakit pun x cari hubby sgt..tpi cari mak...tu la kehebatan seorang mak kan... walau mak bukan ibu kandung aku tapi mak yang membesarkan aku dan 5 org adik2 aku...mulianya hati mak... Ibu n ayah kandung aku semenjak kecik dorg divorce... tak amik pusing pasal aku n adik2 beradik yang lain..dan dari kecik memg mak yg jage kami...mak tu adalah mak sedara..tapi kami adik beradik dh anggap macam mak sendiri...sayang kami pada mak x berbelah bahagi... begitu juga dengan mak... rasanya x terjumpe lagi insan semulia hati mak... sebab tu selagi umur mak ada...aku nk dia bahagia...

Pic kat atas tu aku amik masa bawak mak dan adik2 jalan2 ke Putrajaya..tengok muka mak mase tu suka sangat...hu3x...tercapai hasrat mak nak ke putrajaya...mlm tu balik dari putrajaya aku n hubby bawak mak makan satey kajang...btul2 mak kekenyangan...hehehehe.. tengok intan ngan salleh pun happy je...hehehehe..insyallah ade kelapangan aku nak bawak mak berjalan2 lagi ke merata tempat..xpelah kalau berhabis sedikit duit..bagi aku apa yang aku buat tu pun belum terbalas jasa mak pada aku dan adik2...semoga mak dipanjangkan umur..
insyallah bulan 12 nanti nak ambik mak lagi... boleh bawak mak jalan2 lagi kat sini...ade rezeki teringin nk bawak mak masuk Aquaria kat KLCC....mesti seronok mak disana nanti... Tuhan kabulkan impian aku nanti...Amin

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Jumlah Kalori Dalam Makanan

Aku Bangga Menjadi Anak Malaysia

Langkawi Honeymoon